Nathalie Meskens deelt fantastische beelden van haar kinderen Lima en Loé: "Zo mooi om te zien"
COS
Nathalie Meskens deelt fantastische beelden van haar kinderen Lima en Loé: "Zo mooi om te zien"
Foto: Instagram @nathaliemeskensofficial

Nathalie Meskens heeft de afgelopen tijd genoten van vakantie met haar gezin. Met haar partner Nadim en hun kinderen Lima en Loé verbleven ze in Portugal.

Op Instagram deelt Nathalie Meskens fantastische beelden van haar kinderen op vakantie in Portugal. Dat Lima een echte waterrat is, wisten we al. Een filmpje vanop de glijbaan bewijst dat nogmaals. Lima, die recent de 'Self Rescue'-cursus afrondde, zwemt alsof ze niets anders gewend is.

"Hoe dikwijls mensen kwamen vragen hoe oud Lima is… en wij heel fier: 2jaar en 4 maand. Een meisje van 6 jaar uit Schotland zei lachend: 'She swims even better than me'. Laat ons zeggen dat we ze niet veel uit het water hebben gezien deze vakantie", klinkt het bij Nathalie op Instagram. 

"Zo mooi om te zien hoe ze zich letterlijk als een vis in het water voelt, uiteraard er altijd dichtbij blijven dat spreekt voor zich… Maar de zelfstandigheid die ze nu al heeft lekker omarmen. Al 3 maanden zonder pamper overdag, flink en met plezier op het potje… oh wat wordt ze snel groot", merkt de presentatrice op.

Ook Lima's broertje krijgen we te zien. Wat groeit die snel! "En dan die kleine prins Loé die al even vrolijk en gretig in 't leven staat, prachtig om te zien… Zo verliefd op deze 2 freggels, ze stelen mijn hart elke dag opnieuw", aldus Nathalie Meskens.

https://www.instagram.com/p/Cg_o-_msftP/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.