Na opvallende liefdesgeruchten: Axel Daeseleire moet opnieuw tegenslag verwerken
COS
Na opvallende liefdesgeruchten: Axel Daeseleire moet opnieuw tegenslag verwerken
Foto: Play4

Voor Axel Daeseleire waren de afgelopen jaren geen pretje. Ook op liefdesvlak lijkt het niet te lukken voor de tv-maker.

Axel Daeseleire werd aan het begin van de coronapandemie getroffen door het coronavirus. Hij werd zelfs in een kunstmatige coma gebracht. Tijdens de eindejaarsperiode van 2021 kwam Axel dan weer ten val met zijn motor in Thailand en moest hij maandenlang revalideren.

De afgelopen jaren zag Axel ook een heleboel relaties op de klippen lopen. In 2019 bleek zijn relatie met Jess Donkers voorbij. Aan het begin van dit jaar liep zijn relatie met lingeriemodel Sarah dan weer op de klippen. Nu zou hij opnieuw een breuk hebben moeten verwerken.

Er deden onlangs geruchten over een romance met 'Love Island'-ster en 'Playboy'-model Lisa Moerman. Die blijken waarachtig geweest te zijn, maar de relatie is alweer voorbij. Dat bevestigt Lisa nu zelf op sociale media.

"Hoe zit het nu met Axel Daeseleire?", vroeg een volger zich deze week af. "Wij hadden een aantal heel mooie maanden gedeeld met elkaar. Maar ik heb besloten om toch vriendschappelijk verder te gaan", reageert Lisa via Instagram Stories.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.