Massale verontwaardiging onder 'The Voice'-kijkers: "Grote schande"
LHX
Massale verontwaardiging onder 'The Voice'-kijkers: "Grote schande"
Foto: VTM

In de tweede liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' werd de groep van tien kandidaten herleid naar zeven. Zij zullen volgende week tegen elkaar strijden in de finale.

Eén van de opvallende kandidaten in de tweede liveshow was Mette-Marie. Zij zong een indrukwekkende versie van 'Love Of My Life' van Queen.

Ondanks haar straffe prestatie overleefde ze de liveshow niet. Ze gaat niet verder naar de halve finale, en daar zijn heel wat kijkers het absoluut niet mee eens.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

"Ik snap echt niet hoe Mette-Marie niet door is", reageren ze op sociale media. "Ongelofelijk dat ze is afgevallen." "Er zijn echt veel minder goede stemmen door." "Ze was de beste van de avond!"

"Ik snap echt niks van Mathieu. Dit was echt een kippenvelperformance. Op zo'n jonge leeftijd Queen nailen? Dat overtreft Laurens echt niet, hoor", klinkt het ook. "Ik dacht oprecht dat zij ging winnen. Ik snap er niks van." "Een grote schande dat zij niet door is."

Veel kijkers vinden dan ook dat er iets schort aan het format van 'The Voice'. "Door die vriendjespolitiek gaat het niet meer om kwaliteit. Ego's boven eerlijke muziekappreciatie", klagen ze. 

"Er alles aan doen zodat er geen coaches zonder deelnemer vallen. Echt rare boel." "Een coach met drie fantastische stemmen moet er een laten gaan, zelfs als die beter zingt dan een kandidaat die als enige bij een andere coach overblijft. Een coach stemt uiteraard voor zijn eigen team. Toch eens over nadenken, VTM."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.