The Masked Singer Maksim Stojanac verklapt het na 'The Masked Singer': 'Die mogen we nu officieel schrappen als verdachte'
COS

Maksim Stojanac moest vrijdag afzwaaien in 'The Masked Singer'. Met zijn sexy moves en fantastische stem was Leeuw wekenlang een publieksfavoriet.

Maksim Stojanac heeft enorm genoten van zijn deelname aan 'The Masked Singer'. Wat hij het mooiste aan het programma vond? "Dat je echt een band creëert met alle deelnemers", vertelt Maksim in 'Behind The Mask' op VTM GO. "Je doet allemaal hetzelfde parcours."

"Je moet allemaal in een pak stappen, zingen, dansen. Je gaat naar huis en mag het aan niemand vertellen. Dat creëert echt een band omdat jet het meest cruciale samen deelt. Dat was mooi, mensen leren kennen die je misschien nooit zou leren kennen."

Dat hij inderdaad veel vriendschappen gecreëerd heeft, zien we in 'Behind The Mask'. Leeuw Maksim knuffelt erop los met zijn collega's. Er is een personage met wie hij het duidelijk erg goed kan vinden: Foxy Lady.

"Samen met mijn twee goeie vriendinnen"

Bij de eerste podiumrepetitie met masker zien we een innige knuffel tussen Leeuw en Foxy Lady. "Hier zie", horen we Maksim zeggen. De figuren hebben elkaar op dat moment nog weinig of niet gezien. Het lijkt er dus op dat ze elkaar al kenden voor het programma.

Maksim nam vrijdag afscheid na een face-off met Foxy Lady en Raaf. Dat vond hij een mooi moment. "Dat was eigenlijk het perfecte cadeau om dit parcours af te sluiten. Echt met een banger. Samen met mijn twee goeie vriendinnen. Ik zou het niet anders gewild hebben, echt waar."

Over Raaf bestaat bij veel kijkers nog steeds verwarring. Veel mensen denken immers nog steeds aan Loïc Nottet. Dat Maksim 'vriendinnen' zegt, doet ons toch wel concluderen dat we Loïc nu officieel mogen schrappen als Raaf.

Meer nieuws

Meer nieuws

.