Lisa 'Lisa'-kijkers zijn heel duidelijk: "Wij willen meer van dat!"
COS
'Lisa'-kijkers zijn heel duidelijk: "Wij willen meer van dat!"
Foto: VTM

Jonas staat voor een moeilijk keuze in 'Lisa'. Kiest hij voor zijn 'zwangere' Katja of toch voor Lisa met wie hij een onmiskenbare klik heeft.

'Lisa'-kijkers sprongen vrijdag haast een gat in de lucht toen Lisa en Jonas eindelijk een romantisch moment beleefden. "Wat een mooi moment tussen Jonas en Lisa op de boot. Ze zijn zo mooi samen. De liefde straalt ervan af", klinkt het op Facebook.

"Dat zag ik graag. Eindelijk Jonas en Lisa een keer samen", reageert een andere kijker. "Was prachtig! Jonas hoort bij Lisa, pure liefde tussen die twee", vindt een fan. "Supermooi. Wil meer van die scènes tussen Lisa en Jonas."

Voor sommige kijkers begint het nu wel heel lang te duren voor Lisa en Jonas een koppel vormen. "Hoop dat ze toch wat eerder dan de laatste aflevering samen komen en dat we nog wat romantische scènes tussen Jonas en Lisa krijgen."

"Het is toewerken naar het moment dat twee mensen een koppel vormen. Eens ze een koppel zijn is de spanning eraf. Zolang er onderweg hier en daar een mooi romantisch moment passeert, kan ik er wel mee leven", besluit een kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.