VTM

'Lisa'-fans maken zich zorgen over nieuw seizoen nadat ze dit zien

door: COS
Lisa in 'Lisa'
Afbeelding bron: VTM

Waar alle 'Lisa'-fans zo naar uitkeken, is aan het einde van afgelopen seizoen eindelijk gebeurd: Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) gaven elkaar het jawoord.

Of ze nog lang en gelukkig leven? Is Reinhout de vader van Jonas? Overleeft Katja haar ongelukkige val? Daar komen we in het spannende nieuwe seizoen te weten vanaf 5 september bij VTM

Een dramatische gebeurtenis belooft het leven van de personages flink op zijn kop te zetten. Die lijkt te maken te hebben met de eerste foto uit het nieuwe seizoen. Daarop zijn Lisa en Vic getuige van een brand.

"Ik vind die foto precies al geen goed teken", klinkt het bezorgd bij fans op sociale media. Kijkers denken al te weten wat er zal gebeuren. Jonas en Lars zullen namelijk racen tegen Vic en Lisa. "Ik denk dat Lars zal sterven op het racecircuit en Jonas niet."

Tinne Oltmans verklapte bij Showbizz24 al dat het nieuwe seizoen spannend zou worden. "Ik denk dat de fans niet superblij gaan zijn. Het gaat echt wel heftig, spannend en emotioneel worden", vertelde de actrice.

Lisa
Afbeelding bron: VTM