Lezers hebben belangrijke boodschap voor Andy Peelman na kritiek 'Spartacus Run'
COS
Lezers hebben belangrijke boodschap voor Andy Peelman na kritiek 'Spartacus Run'
Foto: VTM

De zomer betekent veel herhalingen op televisie, maar ook heel wat zomerse programma's. 'Spartacus Run' op VTM is er daar eentje van.

Andy Peelman is vliegende reporter van dienst tijdens 'Spartacus Run'. Hij moedigt de BV's aan op z'n typische manier. Daarover lazen we erg verdeelde reacties. "Kinderachtig", klinkt het op sociale media. Of: "Die haalt ieder programma naar beneden."

Niet leuk voor Andy om te lezen. Daar willen onze lezers wat aan doen. Met erg mooie reacties steken ze de presentator een hart onder de riem. "Andy, laat je niet zot maken. Je doe dat goed, proficiat! Ik wens je nog veel succes in al wat je doet", lezen we.

"Het is toch leuk dat hij het op een speelse manier. Doe zo voort, Andy! Een klein beetje kinderachtig mag wel eens hé", vindt een lezer. "Goed bezig, Andy, zo verder blijven doen en jezelf blijven! Sommige mensen moeten nu eenmaal op alles kritiek geven."

"Ik zie hem graag bezig. Hij heeft het toch ver geschopt. Kritiek krijg je altijd. Hij doet dat super", laat nog iemand weten. "Niks van aantrekken, Andy. Gij doet dat top!" En: "Andy is top! En dat eeuwig kind in hem maakt hem zo leuk!" Zo is dat!

Meer nieuws

Meer nieuws

.