VTM

Laura Lieckens verrast door bericht van mama van plusdochter: "Ik was daar zo door geraakt"

door: COS
Laura Lieckens en vriend Yorben De Backer
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens trouwde in ' Blind Getrouwd' met Sonny. Ze zetten aan het einde van het programma een punt achter hun huwelijk.

Laura Lieckens ging na ' Blind Getrouwd' op zoek naar de liefde en vond die bij Yorben De Backer, haar elektricien. Laura kreeg er met Enthe meteen een 4-jarige plusdochter bij.

Enthes mama staat helemaal achter de relatie van haar ex en stuurde Laura een "superlief" berichtje toen ze te horen kreeg dat Laura en Yorben een koppel waren.

"Dat ze heel blij is dat Enthes papa een mamafiguur heeft, en dat ik steeds bij haar terecht kan", vertelt Laura in TV Familie. "Ik was daar zo door geraakt. Ik ben blij en dankbaar dat Yorbens ex hier zo goed mee omgaat."

Topteam

Laura plaatste onlangs ook een hartverwarmend Instagram-bericht gericht naar Yorben, Enthe én Enthes mama Celine. Die liet op haar beurt nog een mooie boodschap achter.

"Oh zo lief Laura. Dat is waar, het is een top meisje met haar hartje op de juiste plaats met een fantastische papa en nu ook een fantastische plusmama... ", schrijft ze.

"Ik kon me geen betere persoon toewensen om de 'mama'-rol mee te delen. Jullie zijn een topteam. Bedankt om er altijd voor haar te zijn en ook een beetje voor Yorben", aldus Celine.