Kenny en Amber uit 'Huis Gemaakt' stellen ons met prachtige foto's voor aan dochtertje Olivia
COS
Kenny en Amber uit 'Huis Gemaakt' stellen ons met prachtige foto's voor aan dochtertje Olivia
Foto: VTM

Kenny en Amber namen vorig jaar deel aan 'Huis Gemaakt'. In de finale moesten ze net als Harry en Jerina de duimen leggen voor Antje en Ruben.

De fans van Kenny en Amber schoten meteen in actie en zetten een crowdfunding op poten. Met de opbrengst konden ze de openstaande woning in Laakdal niet aankopen, maar het was wel een duwtje in de rug om bouwgrond aan te kopen.

In hun huis zullen ze met z'n drietjes gaan wonen, want Kenny en Amber zijn zopas voor het eerst ouders geworden. Op 20 februari kondigde het jonge koppeltje aan een kindje te verwachten. Op 3 april lieten ze hun volgers weten dat het een dochter zou worden.

Aan het begin van de zomervakantie gingen Kenny en Amber nog een stapje verder: ze vertelden zelfs hoe hun dochter zou heten. Nu laat het koppel ons kennismaken met hun dochtertje Olivia Vandebroek. Zij werd op 16 september geboren.

Op Instagram deelde Amber al een aantal foto's van de schattige Olivia. "Je hebt mijn hart gestolen", zegt de kersverse mama. En: "Je bent het beste dat me ooit overkomen is. Mama ziet je graag." 'Huis Gemaakt'-presentatrice Dina Tersago liet alvast een reactie achter: "Proficiaaaaat!!! Welkom Olivia!"

https://www.instagram.com/p/CikXfqlDuE2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/Cipr7jyjvX4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CirzwWYj2lA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Meer nieuws

Meer nieuws

.