Julie Van den Steen geeft opnieuw een vakantiehuis weg: "We drijven de competitie zo nog wat op"
COS
Julie Van den Steen geeft opnieuw een vakantiehuis weg: "We drijven de competitie zo nog wat op"
Foto: VTM

In het tweede seizoen van 'Vakantiehuis For Life' trekt Julie Van den Steen vanaf maandag 11 juli samen met 5 gemotiveerde, creatieve duo’s richting de Ardennen. Een maand lang steken ze de handen uit de mouwen om een chalet om te toveren tot het buitenverblijf van hun dromen.

"Eén zomer keihard verbouwen en als beloning een vakantiehuis voor alle zomers die daarop volgen. Hoe zot is dat?!", klinkt het enthousiast bij presentatrice Julie Van den Steen. "En we drijven de competitie nog wat op want er wordt elke week een bouwvoor- en nadeel uitgedeeld."

Een bouwvoordeel kan een extra helpende hand zijn, een bouwnadeel kan betekenen dat een duo 24 uur aan elkaar vastgeketend wordt. "De duo’s doen dus maar beter hun best tijdens de games want die voor- en nadelen hebben een serieuze invloed op hun verbouwingen", aldus Julie.

Om de twee weken krijgen de duo’s bezoek van een jurylid dat tussentijdse punten op 10 geeft. De jury bestaat dit seizoen uit Marc Coucke, werfleider Johny uit 'Huis Gemaakt' en interieurstyliste Anne-Catherine Gerets. In de finale krijgt de jury versterking van Dina Tersago. 

Gaan de strijd aan tegen elkaar: broer en zus Junior (22) & Laura (26), goede maten Dylan (28) & Glenn (33), studievrienden Mats (20) & Lobke (22), zussen Mariam (33) & Asma (30) en beste vriendinnen Anke (25) & Sophie (23).

Meer nieuws

Meer nieuws

.