Julia Boschman van K3 vindt het maar niets wat mensen doen: “Zo’n zonde”
PMN
Julia Boschman van K3 vindt het maar niets wat mensen doen: “Zo’n zonde”
Foto: VRT - Jokko

Julia Boschman zien we in ‘Liefde Voor Muziek’. Ze heeft al een drukke paasvakantie achter de rug. Er zijn deze paasvakantie immers veel voorstelling van de musical van ‘De Drie Biggetjes’ met K3.

In de aflevering van dinsdagavond van 'Liefde Voor Muziek' deed Marthe De Pillecyn een emotionele getuigenis. Ze werd het slachtoffer van bodyshaming. Marthe kon haar tranen niet meer bedwingen.

Maar ook Julia Boschman liet van zich horen. Ze zei dat ze heel veel berichten krijgt van mensen die nog steeds kampen met ‘krulschaamte’. Het blijkt nog steeds een gevoelig iets te zijn.

“Ik krijg heel veel berichten van mensen die zeggen: door jou apprecieer ik mijn krullen meer”, klinkt het bij de 21-jarige Julia. “Zodra ik K3 werd, merkte ik dat krullen hebben toch wel een dingetje is voor mensen. Heel veel mensen hebben krullen, maar er zijn heel veel meiden die ze er elke ochtend uitbrushen of uitsteilen. En dat is echt zo’n zonde.”

Julia is dus voor meer krullen. Ze voegde in het programma ook de daad bij het woord. Het K3’tje bezorgde onder meer Laura Tesoro terug krullen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.