Joren trouwt maandag in ‘Blind Getrouwd’: “Gepakt op mijn meest kwetsbare moment”
PMN
Joren trouwt maandag in ‘Blind Getrouwd’: “Gepakt op mijn meest kwetsbare moment”
Foto: VTM

Maandag is er de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ van dit seizoen. Dan trouwen ook de laatste twee koppels.

Maandag is het de beurt aan Christiaan, Jana, Joren en Lien. Bruidegom Christiaan Graulus (28) vertrekt naar zijn huwelijk samen met zijn zus en getuige Julie. De spanning in de auto is te snijden: “Ik kan het moeilijk omschrijven omdat het zo intens is. In het begin was ik heel kalm, en toen sloeg dat gevoel plots om in grote stress.”

Hij trouwt met Jana De Bosscher (29). “Ik hoop niet té zenuwachtig te zijn en dat ik hem snel de spontane Jana kan tonen. Dat zijn eerste indruk zal zijn: “Oke; daar zou ik in het gewone leven ook wel mee willen trouwen, daar zou ik ook voor kiezen.” Dat zou het mooiste scenario zijn!”

Ook Joren Dumont staat klaar om te vertrekken. Alvorens de auto in te stappen, verrassen zijn getuigen, Jan en Sieger, hem op de valreep nog met een emotionele speech. En dat laat Joren niet onberoerd: “Ze hebben mij gepakt op mijn meest kwetsbare moment, maar het is super mooi!” 

“Het is vooral die ontlading ook: je hebt hier een maand naartoe geleefd en dan dat schoon gebaar van mijn getuigen… Ja, dat pakte mij gewoon gigantisch!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.