Joren Dumont en Lien Opdebeeck is meteen wat opgevallen bij dit 'Blind Getrouwd'-koppel
COS
Joren Dumont en Lien Opdebeeck is meteen wat opgevallen bij dit 'Blind Getrouwd'-koppel
Foto: VTM

Vanavond, op maandag 19 september, barst het grootste trouwfeest van Vlaanderen los. Voor het eerst in de geschiedenis van 'Blind Getrouwd' vieren de vier koppels hun feest samen.

Voor het feest echt losbarst, polst gastvrouw Ingeborg bij de vier koppels hoe ze hun eerste momenten samen hebben ervaren. Het eerste gevoel lijkt bij iedereen goed te zitten. Vooral Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen zitten meteen al heel dicht bij elkaar.

"Die zijn zo schattig samen. Echt love it already", zegt Lien Opdebeeck. "Die zijn volgens mij precies al...", zegt Joren Dumont. Hij hoeft zijn zin niet af te maken, Lien stemt meteen in. "Ik zou zeggen 'Die gaan trouwen', maar ze zijn al getrouwd", merkt Joren op. "Er zit al een goeie match", vindt Lien.

Ook Florence Vandoorne en Jiri Punt zien dat het goed zit tussen Brecht en Dziubi. "Ze zijn al heel touchy-touchy, maar leuk voor hen. Ik gun het iedereen. Ik zie het bij die twee... die basis zit echt direct goed. Ik denk bij ons ook, maar op een andere manier."

Meer nieuws

Meer nieuws

.