Jens Dendoncker geeft uitleg bij beelden van hem op internet: “Moeilijkste filmpje dat ik ooit heb moeten maken”
PMN
Jens Dendoncker geeft uitleg bij beelden van hem op internet: “Moeilijkste filmpje dat ik ooit heb moeten maken”
Foto: VTM

Jens Dendoncker is bezig aan zijn theatertournee. De presentator van ‘The Masked Singer’ heeft ook iets te melden. Hij doet dat op zijn Instagram.

Jens Dendoncker deelde op zijn Instagram een filmpje. “Dit is wellicht het moeilijkste filmpje dat ik ooit heb moeten maken”, zegt hij. “Ik ga zo snel mogelijk naar de essentie proberen te gaan.”

Er is een foto van Jens opgedoken terwijl hij model staat voor een catalogus van Siemens. “Het gaat om foto’s die lang geleden gemaakt zijn. Die foto’s dateren nog van mijn periode nog voor ik voor televisie werkte. Ik stond model voor voornamelijk microgolfovens.”

Het heeft Jens aan het denken gezet. “Die beelden doen heel sterk de ronde. Ik heb daarom besloten om die beelden ook op mijn kanalen te zetten. Ik hoop dat het dan stopt.”

Jens werkte ooit als model voor de catalogus van Siemens

Jens kan rekenen op heel wat steunreacties. "Het is moedig dat je deelt", lezen we in de reacties. "Maak je geen zorgen, wij blijven je zeker steunen."

Er zijn ook volgers van de komiek die het niet goed begrijpen. "Wat is er nu mis met model te staan voor Siemens? Daar hoef je je echt niet om te schamen, hoor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.