Jens Dendoncker doet straffe bekentenis over zijn passage in populair programma
COS
Jens Dendoncker doet straffe bekentenis over zijn passage in populair programma
Foto: VTM

Jens Dendoncker zagen we de afgelopen tijd wat minder op tv. Dat heeft te maken met de moeilijke periode die hij achter de rug heeft.

Jens Dendoncker nam op korte tijd veel hooi op z'n vork. Aan het einde van 2020 resulteerde dat in een opname op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. Nu is hij terug met het gloednieuwe programma 'Wie Zoekt Die Wint' op VTM.

Voor Jens is het een eye-opener geweest om dagboeken en tv-opnames van enkele jaren geleden te herbekijken. "Op een bepaald moment was ik overdag bezig met opnames voor 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' en moest ik 's avonds opdraven voor 'De Slimste Mens'", zegt Jens in Dag Allemaal.

Met een paar uur slaap stond hij de volgende dag een komende show te geven. Een dag later begon alles opnieuws. "Als je die afleveringen van 'De Slimste Mens' herbekijkt, zie je dat ik helemaal coocoo was", zegt Jens.

"Ik wist precies niet meer wat er aan het gebeuren was. Dat was echt zot." Jens stond destijds aan het begin van zijn carrière en wou geen kansen mislopen. "Het is een goeie les geweest en ik hoop dat het mij niet meer zal overkomen", besluit de presentator en komiek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.