Iedereen zegt hetzelfde over aflevering ‘Liefde Voor Muziek’ van gisteravond
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over aflevering ‘Liefde Voor Muziek’ van gisteravond
Foto: VTM

Dinsdagavond was er een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Dit keer stonden de nummers van Clouseau centraal. Iedereen deed er zijn eigen ding mee.

Clouseau heeft wel wat nummers om uit te kiezen. Dat hebben de deelnemende artiesten van dit seizoen aan ‘Liefde Voor Muziek' geweten. De ene wist al sneller dan de andere welk nummer men zou nemen.

De grote verrassing van de avond was ongetwijfeld K3. Zij brachten een heel ingetogen versie van ‘Vanbinnen’. Ze brachten dat op een heel volwassen manier.

Kris Wauters en Koen Wauters waren ook erg gecharmeerd door deze versie van hun nummer. Zij niet alleen, trouwens. Het regent ook reacties van de kijkers.

De kijkers denken er allemaal hetzelfde over. “Het was een schitterende aflevering”, klinkt het. “K3 was ongetwijfeld het hoogtepunt van de uitzending.”

“Wat kunnen Julia Boschman, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn mooi zingen. Ze zouden meer volwassen nummers moeten zingen. Hopelijk brengen ze dit nummer uit want het is prachtig!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.