Iedereen mag het nu weten: Amber en William uit 'Boer Zkt. Vrouw' bevestigen relatie met intieme foto
COS
Iedereen mag het nu weten: Amber en William uit 'Boer Zkt. Vrouw' bevestigen relatie met intieme foto
Foto: VTM

'Boer Zkt. Vrouw' heeft een erg succesvol seizoen achter de rug. William en Amber doen er nu nog een schepje bovenop.

Tijdens de reünie-aflevering van 'Boer Zkt. Vrouw' bleken er bij William Junior Dougan geen romantische gevoelens te zijn ontwikkeld voor Amber Diddens. De teleurstelling was groot bij de knappe blondine. 

William en Amber hadden een tijdje geen contact, zodat Amber alles op een rijtje kon zetten, maar de afgelopen maanden zijn ze steevast in elkaars gezelschap te vinden. Het deed de geruchtenmolen meteen volop draaien

Het duo bevestigde eerder deze maand dat fans gelijk hadden: er was meer aan de hand. Amber en William waren exclusief aan het daten. Een stempel van 'koppel' wilden ze nog niet gebruiken.

Daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen. "You & me", klinkt het op de Instagram-pagina van Amber. We zien een intiem beeld van Amber en William waarbij ze elkaar een kus geven tijdens de zonsondergang.

De reacties kunnen niet positiever zijn.  "Ik wens jullie zoveel geluk en liefde toe die jullie bij elkaar vinden!", klinkt het. "Eindelijk!", lezen we meermaals. "Zo blij voor jullie!" En: "Zo'n mooi koppel!" Proficiat, Amber en William!

https://www.instagram.com/p/ChiCcn4rg1w/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.