'Huis Gemaakt'-kijkers hebben allemaal dezelfde boodschap voor Eline & Younes na geweldig nieuws
COS
'Huis Gemaakt'-kijkers hebben allemaal dezelfde boodschap voor Eline & Younes na geweldig nieuws
Foto: VTM

Eline & Younes wonnen 'Huis Gemaakt' niet, maar wel de harten van alle kijkers. Dat lieten de fans van het programma de afgelopen weken blijken.

Net als vorig jaar werd een crowdfunding gestart. Die bracht al meer dan 30.600 euro op voor Eline & Younes, genoeg voor hen om een lening te kunnen aangaan bij de bank. Of ze uiteindelijk het huis in Beringen zullen kunnen kopen, weten ze nog niet. Dat vertelden ze in een filmpje op de sociale media van VTM.

"Zo blij voor jullie", reageert 'Huis Gemaakt'-presentatrice Dina Tersago. Jurylid Gert Voorjans reageert met drie raketten. "Wat zijn jullie toch toppers!", reageert een fan van het koppel. "Jullie verdienen dit samen! Iedereen verdiend een eerlijke kans! En jullie hebben hier samen hard voor gevochten en gewerkt!"

"Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe. Jullie en Lena verdienen dit zo hard!", klinkt het nog. "Het is jullie van harte gegund. Maak er een mooie toekomst van samen in jullie huis. Waar het ook is", klinkt het nog. Younes laat nogmaals van zich horen na alle mooie reacties: "Dankjewel allemaal!"

https://www.instagram.com/reel/CfI1fW2jGgA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.