Het loopt fout tijdens 'The Voice'-liveshow: "Spijtig"
LHX
Het loopt fout tijdens 'The Voice'-liveshow: "Spijtig"
Foto: VTM

Vrijdagavond werd de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' uitgezonden. Daarin gaven de 15 overgebleven kandidaten het beste van zichzelf.

Met de liveshows begint er een heel nieuwe fase in 'The Voice van Vlaanderen'. De kijkers krijgen nu evenveel inspraak als de coaches: via sms of via vtm.be kunnen ze hun stem uitbrengen.

Per team zongen de kandidaten een nieuwe song. Vervolgens koos de coach meteen één kandidaat die rechtstreeks doorstootte naar de volgende show. Toen op het einde van de show alle teams aan bod waren geweest, mocht het publiek bepalen welke vijf van de tien overgebleven kandidaten ook doorgingen.

Bij het stemmen liep het helaas fout, zo blijkt. Op sociale media reageren er heel wat teleurgestelde kijkers. "Spijtig dat het stemmen niet lukte", schrijven die. "Het liep steeds vast met de melding dat er iets mis is gegaan op vtm.be."

VTM reageert dat ze de situatie grondig hebben bekeken. "We geven graag mee dat de volledige stemming onder toezicht van de gerechtsdeurwaarder stond en hij bevestigt dat het overgrote deel correct is doorgekomen en dat deze dus representatief waren voor het verloop van de wedstrijd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.