Reactie Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt' zwaar onder vuur: "Hoe ondankbaar kan je zijn?"
COS
Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt' zwaar onder vuur: "Hoe ondankbaar kan je zijn?"
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' wonnen Antje & Ruben hun eigen huis. Voor de verliezende koppels, Harry & Jerina en Kenny & Amber, werden crowdfundingsacties opgestart.

Kenny & Amber zamelden met 36.000 euro te weinig geld in om hun huis te kopen. Voor Harry & Jerina zou dat met 125.000 euro moeten lukken. Toch gaven ze in Het Nieuwsblad aan hun huis niet te zullen kopen wegens te klein voor hun gezin.

Op sociale media zijn de reacties erg hard. "Al de schenkers in de maling genomen. Triest. Ze zouden het geld aan een goed doel moeten schenken, want dit was niet de bedoeling", klinkt het. "Wat zijn jullie profiteurs!" 

"Hoe ondankbaar kan je zijn? Een schande", lezen we nog. "Moet je maar durven! Volgende keer zullen de verliezers in de kou blijven staan", vreest een kijker. Sommige lezers vinden dat ze het geld aan Kenny & Amber moeten schenken.

Verschillende lezers begrijpen de beslissing van Harry & Jerina en hopen dat ze hun droomhuis alsnog vinden. "Hopelijk voor hen vinden ze een meer gepaste woning", klinkt het. "Ze kopen er gewoon een beter huis voor. Ik vind het een schande hoe mensen zo cru kunnen zijn."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.