Familie Gunther Levi blij met ‘Familie’: “Nu zijn veel acteurs jaloers”
PMN

Naast De Romeo’s acteert Gunther Levi al heel wat jaren in ‘Familie’ als Peter Van den Bossche. Tijdens de pandemie besloot Gunther, om naast ‘De Romeo’s’, ook zijn solocarrière weer nieuw leven in te blazen.

“Tijdens die optredens breng ik covers van vroeger en nu. Dat ga ik in de toekomst ook blijven doen, want ik vind het zelf heel leuk om dingen te combineren. ‘De Romeo’s’ en mijn acteerwerk bij ‘Familie’ en #LikeMe passen perfect in elkaar”, zegt Gunther Levi aan Showbizz24.be.

De zanger-acteur is ook blij dat ‘Familie’ terug werd opgestart: “Over wat er allemaal staat te gebeuren in de serie kan en mag ik absoluut niets vertellen. Maar ik ben wel blij dat we na een coronapauze en stopzetting alweer een tijdje terug zijn vertrokken.”

“Ik merk dat er toch wel wat acteurs jaloers zijn op soaps, terwijl er twintig jaar geleden enkele gerenommeerde namen daar niet wilde in meedoen. Ik ben echt trots op wat wij elke dag met ‘Familie’ presteren en dat het nog steeds wordt gewaardeerd door de mensen thuis.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.