Er is verrassend nieuws over 'K2 Zoekt K3': Komen er deze keer geen liveshows?
COS
Er is verrassend nieuws over 'K2 Zoekt K3': Komen er deze keer geen liveshows?
Foto: VTM

Op zaterdag 11 september start de grote zoektocht naar de opvolger van Klaasje Meijer. Aan 'K2 Zoekt K3' mochten deze keer ook jongens deelnemen.

'K2 Zoekt K3' zal er helemaal anders uitzien dan 'K3 Zoekt K3' in 2015. Zo krijgen we een opvallende vakjury met Natalia en Samantha Steenwijk in de luiterbox en Gorden en Ingeborg in de kijkbox. Er is ook opnieuw een publieksjury.

De eerste studio-audities werden al in juni ingeblikt en krijgen we vanaf zaterdag 11 september als eerste te zien. Maar deze week komt Studio 100 met een opvallende oproep. Ze zoeken namelijk opnieuw een publieksjury.

Die publieksjury, bestaande uit gevarieerde bubbels van vier, worden binnenkort in Vilvoorde verwacht. De opnamedagen vallen op donderdag 21 oktober, woensdag 27 oktober, woensdag 3 november en woensdag 10 november. 

De laatste valt dus ruim twee maanden na de eerste aflevering. Dat roept veel vragen op. Zo zou er bijvoorbeeld geconcludeerd kunnen worden dat er deze keer niet met liveshows gewerkt zal worden. Of zouden die nóg later vallen? 

Wie zich wil inschrijven voor de publieksjury kan dat doen via https://pages.inthepicture.com/publieksjury_k2zoektk3.

Meer nieuws

Meer nieuws

.