Drie dagen na zware klap: Kayleigh en Bavo uit 'Huis Gemaakt' willen iets kwijt
LHX
Drie dagen na zware klap: Kayleigh en Bavo uit 'Huis Gemaakt' willen iets kwijt
Foto: VTM

Maandenlang werkten Kayleigh en Bavo aan hun droomhuis in 'Huis Gemaakt'. Helaas waren het Ana en Enis die met de overwinning naar huis gingen.

Op dinsdag kwamen we eindelijk te weten wie van de drie koppels van 'Huis Gemaakt' hun zelf verbouwde huis winnen. Het zijn Ana en Enis, alias team Antwerpen.

Zij konden gedurende hun hele traject op massaal veel sympathie rekenen, maar ook Bavo en Kayleigh bleken op het einde heel veel fans te hebben gekregen. Er zijn zelfs heel wat kijkers die vinden dat zij eigenlijk hadden moeten winnen in plaats van team Antwerpen.

Dat blijkt ook uit de resultaten van de crowdfunding die de familie van Kayleigh en Bavo heeft opgestart. Daar is al meer dan 20.000 euro opgehaald.

Na de emotionele finale was het verdriet bij de Hasseltse verbouwers zo groot dat ze nog weinig woorden hadden. "Onze harten zijn gebroken", was alles dat ze op Instagram lieten weten.

(Lees verder onder de post.)

Inmiddels is alles al wat kunnen bezinken en hebben ze de tijd genomen om een uitgebreidere boodschap te delen. "Het einde van een hoofdstuk", beginnen ze.

"Dankjewel aan iedereen die voor ons gestemd heeft, iedereen die altijd aan onze zijde heeft gestaan en in ons geloofde. Dankjewel aan onze lieve vrienden en familie die ons maandenlang hebben ondersteund in alles wat wij nodig hadden en ons ook nu, in deze moeilijke tijd, steunen."

"Wij hebben ons droomhuis niet gewonnen, maar zijn sterker dan ooit en hebben het allermooiste cadeau op komst." Daarmee doelen ze uiteraard op Kayleighs zwangerschap. "Een dikke proficiat aan Ana en Enis en de liefste bengeltjes!", voegen ze er ook nog aan toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.