Cast van VTM-telenovelle ‘Milo’ brengt single uit en daar blijft het niet bij
PMN
Cast van VTM-telenovelle ‘Milo’ brengt single uit en daar blijft het niet bij
Foto: VTM

Het is vandaag weer een speciale dag voor de cast van ‘Milo’. Die telenovelle loopt momenteel bij VTM. De cast brengt een debuutsingle uit.

‘Milo’ is op VTM de telenovelle waarin Camille de hoofdrol speelt. Verder zien we onder meer ook Mathias Mesmans (22) die de rol speelt van popster Liam. Soms haalt de realiteit de fictie in, en dat is nu zeker niet uitgesloten.

Vandaag wordt immers Liams debuutsingle ‘Mezelf verlies’ uitgebracht. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De kans bestaat dus dat de single van Liam in de Ultratop zal belanden. Daar blijft het overigens niet bij want ‘Liam en No Direction’ plannen ook een concerttour door Vlaanderen.

Voor Mathias gaat er een kinderdroom in vervulling. “Ik had nooit verwacht dat het zo’n vaart zou lopen”, bedenkt hij zich. “Maar ik vind het zalig dat dit nu allemaal op mijn pad komt. De optredens worden voor mij een leerschool.”

Wie de cast live aan het werk wil zien kan dat doen op Pennezakkenrock. Dat festival krijgt op donderdag 27 juni de primeur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.