BREAKING NEWS Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' uit elkaar: Ze geven zelf de reden
PMN
Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' uit elkaar: Ze geven zelf de reden
Foto: VTM

Candice Martens en Marijn Lenaerts hebben besloten om een punt te zetten achter hun huwelijk. Ze maakten dat nieuws woensdagavond zelf bekend.

Candice Martens en Marijn Lenaerts leerden elkaar kennen via het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Hun huwelijk overleefde ook het programma.

Na een tijdje besloten ze ook om samen te gaan wonen. Dat ze nu een punt zetten achter hun huwelijk komt als een verrassing.

"De voorbije twee jaar zijn Marijn en ik als getrouwd koppel door het leven gegaan. We hebben er echter voor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan", legt Candice uit uit.

Mooie momenten
"We hebben heel veel mooie momenten samen beleefd. Tijdens onze deelname aan Blind getrouwd hadden we direct een vriendschappelijke en ook verliefde klik waardoor we een ongelooflijk unieke ervaring hebben meegemaakt."

"Er zijn dan ook meerdere momenten die we nooit zullen vergeten zoals onze huwelijksreis naar Kreta en dingen die we geleerd hebben van elkaar en onszelf. Zo zullen caracollen nooit mijn ding zijn en is plagen misschien wel liefde vragen? "

"Na het programma zijn we gaan samenwonen in Binkom als één grote familie van 5 katten, 2 pony's en 1 hond. Het was ook echt fijn te ontdekken dat we heel goed overeenkwamen met elkaars vrienden en familie."

"We waren blij dat we de stap hadden gewaagd om samen te wonen, maar merkten tegelijk dat er uitdagingen waren. We hadden moeilijkere momenten en botsten op het feit dat we andere toekomstplannen voor ogen hadden. "

Twijfel
"De boodschap van vandaag lijkt voor jullie misschien nieuw of plots. Toch willen we jullie meegeven dat we hier niet licht over zijn gegaan. We hebben hard aan onze uitdagingen als koppel gewerkt en verschillende dingen geprobeerd om onze relatie te versterken. We zijn steeds blijven praten met elkaar en hebben ook veel oprecht leuke momenten gekend zoals oa onze laatste reis naar Malaga."

"Toch moeten we toegeven dat wij bleven twijfelen als koppel. Na twee jaar hadden wij het gevoel dat we een definitieve keuze moesten maken, wat we ook gedaan hebben. "

Toekomst
"We willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft in dit mooie traject: onze familie, vrienden, en ook jullie."

"We willen jullie hiervan zelf op de hoogte te brengen. Marijn en ik gaan nu elk onze eigen weg uit, als vrienden. We willen ons richten op de toekomst en niet achteruit kijken. Dat houdt in dat we geen verdere commentaar geven over onze breuk en hierover geen interviews geven."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Ch7nxMzLNjQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.