'Blind Getrouwd'-deelnemers hebben allemaal dezelfde boodschap na breuk Candice en Marijn
COS
'Blind Getrouwd'-deelnemers hebben allemaal dezelfde boodschap na breuk Candice en Marijn
Foto: Instagram @candice.martens

We kregen woensdag droevig nieuws te horen. Candice Martens en Marijn Lenaerts uit het zesde seizoen van 'Blind Getrouwd' hebben besloten uit elkaar te gaan.

Candice Martens en Marijn Lenaerts trouwden op 1 oktober 2020 in het zesde seizoen van 'Blind Getrouwd'. Na net geen twee jaar samen hebben ze nu de knoop doorgehakt om als vrienden verder te gaan. Dat laten ze samen weten met een mooi bericht op Instagram.

De aankondiging van Candice en Marijn lokt veel reacties uit. Ook van andere 'Blind Getrouwd'-deelnemers. "Aan jullie allebei veel geluk in de toekomst! Dikke knuffel!", klinkt het bij Veerle Van den Eynde. "Beide veel geluk toegewenst", zegt Lenny Janssens.

"Alleen maar liefde en respect voor jullie twee", zegt Nick Laenen. Ook zijn 'ex-partner Christophe Ramont reageert: "Oh lieverds, nooit fijn om te horen natuurlijk... maar jullie moeten de beslissing maken die best voelt. Heel veel knuffels."

"Heel veel geluk en liefde voor jullie beiden in de toekomst. Sowieso super gedaan van jullie!", zegt Elke Voorspoels. Ook Dziubi Steenbergen, een van de deelnemers uit het nieuwe seizoen reageert: "Enorm veel respect voor jullie mooie traject. Alles succes gewenst in de toekomst."

https://www.instagram.com/p/Ch7nxMzLNjQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.