Andy Peelman bijzonder hard aangepakt: "Wanneer gaan ze dat bij VTM doorhebben?"
COS
Andy Peelman bijzonder hard aangepakt: "Wanneer gaan ze dat bij VTM doorhebben?"
Foto: VTM

Het zomeroffensief is begonnen op televisie. VTM kwam deze week op de proppen met het gloednieuwe programma 'Spartacus Run'.

Elke dag zien we twee BV's het Spartacus Run-parcours afleggen. Maandag waren dat Laura Tesoro en Lindsay. Op dinsdag namen Sean Dhondt en Ian Thomas het 'tegen' elkaar op. Deze week passeren ook nog Christopher Timmerman, Francesco Planckaert, Ben Weyts en Sammy Mahdi. 

De prestaties van de deelnemers worden becommentarieerd door Michel Wuyts. Andy Peelman loodst hen doorheen het parcours. Vooral dat laatste stoot op veel verdeeldheid op sociale media. "Jammer dat die ongelofelijk, misschien wel onbewust, kinderachtige Andy dit presenteert", lezen we op Facebook.

"Niet grappig, maar gewoon kinderachtig", klinkt het nog. "Wanneer gaan ze bij VTM doorhebben dat die mens nul talent heeft?" En: "Mooi programma, alleen heel jammer van Andy. Die haalt ieder programma naar beneden. Hij kan het niet. Misschien is een kinderprogramma meer zijn niveau."

"Weeral Andy Peelman", klinkt het nog. Anderzijds kan Andy natuurlijk ook op wat positieve reacties rekenen. "Het zal weer leuk en top zijn met Andy", klonk het voor de aanvang van het programma. "Was super om te zien, leuk programma met Andy", klinkt het achteraf.

Meer nieuws

Meer nieuws

.