Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet verrassende uitspraak over volgende stap met William
COS
Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet verrassende uitspraak over volgende stap met William
Foto: VTM

Voor 'Boer Zkt. Vrouw'-fans kwam het deze week niet als een grote verrassing: William en Amber zijn dan toch meer dan vrienden. Ze zijn exclusief aan het daten.

Een stempel willen ze nog niet op hun huidige 'relatie' drukken, maar Amber Diddens en William Junior Dougan hebben intussen wel meer dan vriendschappelijke gevoelens voor elkaar ontwikkeld. Dat bevestigden Amber en William deze week aan Het Laatste Nieuws.

Wie Amber of William volgt op sociale media, merkt dat het duo veel tijd met elkaar doorbrengt. Maar hoewel ze veel tijd samen spenderen, is samenwonen zeker nog niet aan de orde. "Alles op zijn tijd. We doen wel heel veel samen, ik ben zo goed als altijd bij hem", zegt Amber aan HLN.

Amber helpt overdag op de manège en zoekt 's avonds ontspanning met William. Ze gaat soms wel naar huis, maar is toch vooral bij William te vinden. "Als we naar de rodeo’s gaan, is het vaak handig om hier te blijven", legt ze uit. Die rodeo's brengen William en Amber bijna elk weekend in Frankrijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.