'Thuis'-producer niet te spreken over uitspraken ex-'Familie'-acteur Ludo Hellinx
COS
'Thuis'-producer niet te spreken over uitspraken ex-'Familie'-acteur Ludo Hellinx
Foto: VTM

Van Ludo Hellinx namen we enkele maanden geleden afscheid als Patrick in 'Familie'. Zijn ontslag was er een van meerdere bij de VTM-reeks.

Ludo Hellinx heeft zijn ontslag en dat van zijn collega's nog niet verteerd. In Dag Allemaal vertelt de acteur dat ze bij 'Thuis' ook aan verjonging willen doen. Zo zegt hij van collega's te hebben vernomen. "Daar gaat het ook nog drastisch worden", vertelde hij.

Bij 'Thuis' zijn ze enorm geschrokken van het verhaal dat achter de schermen de ronde zou doen. "Dat mensen moedwillig en bewust geruchten verspreiden, is erg jammer", reageert 'Thuis'-producer Hans Roggen in TV Familie.

"Fijn voor hen dat zij zich daardoor belangrijk voelen, maar het schept onrust en onzekerheid bij kijkers en medewerkers", zegt hij. Hij wijst ook naar het feit dat er in dagelijkse fictiereeksen altijd personages de reeks verlaten en er nieuwe bij komen.

"Meewerken aan geruchten of twijfel zaaien, is goed om zelf in de belangstelling te staan of je af te reageren tegen iemand", wil Hans Roggen nog kwijt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.