Thuis 'Thuis'-producer geeft verrassend antwoord: 'Of verhaal van Kobe is aangepast door online commentaren?'
COS
'Thuis'-producer geeft verrassend antwoord: 'Of verhaal van Kobe is aangepast door online commentaren?'
Foto: VRT

In 'Thuis' moesten we deze week samen met Karin afscheid nemen van Kobe. Nadat er recent ALS bij hem werd vastgesteld, overleed hij na een verkeersongeval met Waldek.

Vorig jaar besloot Sid Van Oerle, die vanaf 2016 in de huid van Kobe Baert kroop, een paar maanden loopbaanonderbreking te nemen. Uiteindelijk besloot hij definitief te stoppen met 'Thuis'. 

Vanaf september 2021 nam Reynout Dekimpe de rol van Kobe over. Voor de acteur was het geen makkelijke opgave. Kijkers hadden veel kritiek op de acteur, maar vooral ook op de verhaallijnen van Kobe.

"Ondanks de online commentaren was dit het verhaal zoals we dat destijds bedacht hadden en wilden vertellen", benadrukt 'Thuis'-producer Hans Roggen in TV Familie. Bij 'Thuis' vinden ze dat Reynout z'n job - die niet evident was - goed heeft gedaan.

"Dat zijn personage in de seizoensfinale door een verkeersongeval uit de reeks zou verdwijnen was geen extra ingreep, maar was zo voorzien. We hebben het verhaal niet door de commentaren aangepast", aldus Hans Roggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.