Reactie Nieuw gezicht in 'Thuis' stoot op verdeelde reacties bij kijkers: "Dit vinden we spijtig"
COS
Nieuw gezicht in 'Thuis' stoot op verdeelde reacties bij kijkers: "Dit vinden we spijtig"
Foto: Photonews

In de loop van september mogen we een nieuw gezicht verwachten in 'Thuis'. Marieke Dilles zal in de huid van Vicky Van Aert kruipen. Zij is de zus van Dieter en de mama van Ilias.

Afgelopen seizoen verdween de ene na de andere acteur uit 'Thuis'. Zo kwam er onder meer een einde aan het verhaal van Leo en Tania. Kobe trok dan weer naar het buitenland en Stefaan kwam in de gevangenis terecht.

Vicky (Marieke Dilles) zorgt nu voor nieuwe mogelijkheden. Dat horen heel wat 'Thuis'-kijkers maar al te graag. "Top, nieuwe verhaallijn! Eindelijk krijgt Vicky een gezicht. Ilias zal dus ook meer op de voorgrond komen. Wordt een beetje mix van drama en humor, leuk", klinkt het.

"Ik zie haar graag acteren! Ben benieuwd naar haar verhalenlijn", lezen we nog. "Ben blij haar terug te zien. Ze past volledig in 'Thuis'", vindt een kijker. "Leuke actrice. Kijk ernaar uit", zegt nog iemand. "Peter heeft iets om naar uit te kijken", voorspelt iemand. Of zal Waldek interesse tonen?

Besparingen

"Goede actrice, knappe dame ook... maar toch betreur ik nog steeds het ontslag van Tania (Katrien De Becker). Zogezegd omdat er te veel acteurs waren. Zeer vreemd dat er na haar vertrek toch weer nieuwe bij komen", bedenkt iemand zich.

"Ik vind het spijtig dat sommige acteurs er uit moesten voor besparingen en dat er nu weer nieuwe bij komen", zegt nog iemand. "Waarom die anderen wegsturen om anderen binnen te pakken. Spijtig. 'Thuis' is 'Thuis' niet meer", klinkt het ontgoocheld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.