Veel kritiek op gezinsportret van het Nederlandse koningshuis: "Schandalig lelijk"
LHX

De Nederlandse koninklijke familie heeft een aantal nieuwe gezinsportretten gepubliceerd. Niet iedereen is er enthousiast over. 

"Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane tijdens de fotosessie op Paleis Noordeinde in Den Haag", luidt het bijschrift van de nieuwe portretten op Instagram. Er komen massaal veel reacties op.

"Zo mooi", klinkt het onder andere in de commentaren. "Heel mooie foto's van de koninklijke familie. Ze zien er prachtig uit."

Toch is niet iedereen het daarmee eens. "De dames zijn alle vier om door een ringetje te halen. Jammer van dat te grote pak van onze koning...", schrijft iemand.

Het is een mening die op heel wat bijval kan rekenen. "Vreselijk slechte styling en pasvorm van zijn kostuum", schrijft iemand anders. Dit kan volgens mij veel beter en modieuzer."

"Vreselijk dat pak. De schouders zijn afhangend, te wijd, de mouw zit er niet netjes in, de pijpen zijn veel te lang en te wijd. Kortom, een afknapper", vindt nog iemand. "Schandalig lelijk", klinkt het.

https://www.instagram.com/p/CfMRheIsTNG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.