Interview Royaltywatcher weet wat er scheelt met prins Laurent: “Vreet echt aan hem”
WVDS

Vroeger kwam prins Laurent regelmatig in opspraak. Tegenwoordig verschijnt hij niet zo vaak meer in de media. Hij lijkt liever onder de radar te blijven. 

Royaltywatcher Thierry Debels legt uit aan Showbizz24 wat er aan de hand is. “Het gaat niet zo goed met prins Laurent. Hij zit zich erg verveeld met die Libische zaak, dat vreet echt aan hem. Hij heeft in Libië bomen geplant en heeft dat geld nooit teruggezien. Dat vreet aan hem, hij heeft drie advocaten op de zaak gezet om zijn geld terug te halen.”

Laurent kampt ook met wat gezondheidsproblemen”, vertelt Thierry. “Hij heeft zijn lichaam natuurlijk zo’n lange tijd verwaarloosd. Vier liter cola per dag is hem niet vreemd. Op een bepaald moment weeg je dan 140 kilogram. De dokter zei hem: ‘Laurent, je moet vermageren of het is gedaan.’ Hij begint dan vaak met een dieet, maar het is niet gezegd dat hij dat volhoudt.”

“Maar Laurent is vooral een moeilijke man. Ik verwacht echt nog wel een paar fratsen van hem in de komende jaren, sowieso”, voorspelt Thierry. “Hij blijft een erg vreemde en mysterieuze man.”

Bekijk het volledige gesprek met royaltywatcher Thierry Debels in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.