Felle uithaal naar prins William: “Maakte misbruik van Harry’s kwetsbaarheid”

door: PMN
prins harry - Kate Middleton - prins William
Afbeelding bron: Mr Pics / Shutterstock.com

De Britse koninklijke familie maakt zich al langer om prins Harry. Die trok met vrouw Meghan Markle en zoontje Archie naar de Verenigde Staten.


 

Documentairemaker Tom Brady (54) kent de 36-jarige prins Harry al van toen die nog een kind was. “Er zijn veel onwaarheden over hem en Meghan Markle verschenen”, citeert Het Laatste Nieuws hem tijdens een interview met ITV.

“Harry’s hart is gebroken. Je hoeft niet perse zijn vriend te zijn om dat te zien, maar toch. De Megxit heeft aan beide kanten gevoelens gekwetst, maar hij had niet verwacht dat het zo’n vete binnen de familie zou veroorzaken. Het afgelopen jaar is heel pijnlijk geweest, en de ruzie is nog altijd niet volledig bijgelegd.”

Brady maakte de documentaire ‘Harry and Meghan: An African Journey’. In die documentaire bevestigde Harry dat er problemen waren tussen hem en zijn broer William.

“William maakte zich meteen zorgen over het welzijn van Harry, toen hij dat programma te zien kreeg. Volgens de royals maakte Bradby duidelijk misbruik van Harry’s kwetsbaarheid op dat moment.”