Interview Anja Daems vindt het heerlijk: "Daar samen met mijn dochter naar kijken"
PMN
Anja Daems vindt het heerlijk: "Daar samen met mijn dochter naar kijken"
Foto: Radio 2

Anja Daems (54), beter bekend als een van De Ex-Madammen van Radio 2, was afgelopen vrijdag aanwezig op de première van 'Ritueel', een film van Hans Herbots met in de hoofdrollen Marie Vinck en Geert Van Rampelberg. Op de rode loper kreeg Showbizz24 de kans om met Anja te praten.
 

Vijftien jaar lang was ze samen met Siska Schoeters en Cathérine Vandoorne de stem achter De Madammen. Eind juni kondigde de VRT-zender, Radio 2, aan dat het programma zou stoppen. We vroegen haar naar haar plannen voor de toekomst.  

"Ik ben een beetje zenuwachtig", was het eerste wat ze vertelde. Niet voor de toekomst, maar voor de spannende film die ze zou gaan kijken. Op de vraag naar welke films ze het liefst keek, werd het snel duidelijk: "Ik kijk het liefst een romantische film, samen met mijn dochter in de zetel". 

De Madammen mag dan gestopt zijn, Anja is dat zeker niet. "Het is nog nooit zo druk geweest", legt ze uit in het interview. "Radio 2 is serieus vernieuwd en ik presenteer daar binnenkort tussen 13.00 en 16.00 uur de topcollectie, ik heb nog een heleboel interviews en evenementen die ik nog ga doen". En dat is nog niet alles, want binnenkort presenteert Anja ook nog een showbizzquiz. 

Een bezige bij kun je haar zeker noemen, maar hoe gaat ze met haar vrije tijd om?  "Vandaag ben ik met mijn dochter gaan shoppen voor schoolkleren. Maar mijn ultieme pauze is gezellig een koffietje drinken met vriendinnen, want dat doe ik heel graag". 

Meer nieuws

Meer nieuws

.