Twee weken na exit: Karen uit 'Big Brother' wil dringend een misverstand rechtzetten
LHX
Twee weken na exit: Karen uit 'Big Brother' wil dringend een misverstand rechtzetten
Foto: Play4

Karen Baumans hield het erg lang uit in 'Big Brother', maar amper twee weken voor de finale moest ze het spel dan toch verlaten. In de podcast 'We are watching you' vertelt ze over haar ervaring.

Misschien wel het heftigste moment van heel dit seizoen van 'Big Brother' was toen Ashley besloot om voor 20.000 euro een vrijstelling te kopen. Zowel bij de andere bewoners als bij de kijkers lokte die keuze veel verontwaardiging uit.

Ook Karen, die anders meestal goed kon opschieten met Ashley, liet blijken dat ze er niet blij mee was. Toch benadrukt ze in 'We are watching you' dat ze nooit boos is geweest vanwege die 20.000 euro.

"Ik weet niet of het in beeld is gekomen, maar ik heb direct tegen Ash gezegd: 'Waarom heb je dit gedaan? Dit had je niet nodig.' Ik dacht dat het een slechte zet was voor háár", vertelt ze.

Karen dacht namelijk dat Ashley bij de kijkers erg populair was en vreesde dat door haar actie haar populariteit serieus zou dalen. "Ik was nooit kwaad over die 20.000 euro, nóóit. Dat wil ik even rechtzetten."

De grote finale van 'Big Brother' vindt vanavond plaats. Na drie lange maanden zullen we eindelijk te weten komen of het Glenn, Randy of Alice is die met de pot naar huis gaat. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.