Sarah Puttemans enorm geschrokken van kritiek: Ze wil iets belangrijks aankaarten
LHX
Sarah Puttemans enorm geschrokken van kritiek: Ze wil iets belangrijks aankaarten
Foto: instagram @sarahputtemans

Sinds december hebben Sarah Puttemans en Viktor Verhulst samen een hondje, Joey. Ze nemen het beestje zoveel mogelijk overal mee naartoe.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst hebben een erg onregelmatig leven, wat niet altijd gemakkelijk is als hondeneigenaar. Toch zijn ze er tot nu toe altijd in geslaagd om goed voor Joey te zorgen.

Ze nemen hem immers regelmatig mee naar hun werk. Als dat geen optie is, zijn er altijd Sarahs en Viktors ouders, die met veel plezier enkele dagen op het beestje passen.

Ondanks alle moeite die ze doen, lijkt het voor haar volgers nooit genoeg te zijn. "Ik vind het echt zot hoe hard mensen daarop reageren", zegt Sarah deze week in haar vlog. "Ik ga mijn hond niet op een plek steken waar die niet goed zit. Integendeel, hij is mijn grootste prioriteit."

Joey is al regelmatig bij Sarahs ouders en bij Viktors mama geweest, en dat is altijd heel goed gegaan. Ze spelen veel met hem en sturen voortdurend updates. "Er is eigenlijk geen betere plek om hem naartoe te laten gaan", vindt ze.

"Ik sta ervan versteld dat mensen, die misschien zelfs geen hondje hebben, daar zo moeilijk over doen en je slecht doen voelen. Alsof wij slechte mensen zijn die niet voor hun hondje willen zorgen."

"Ik wil enkel het beste voor mijn hondje", benadrukt ze. Zij en Viktor gaan tegenwoordig zelfs veel minder uit eten dan vroeger, omdat ze liever bij Joey zijn dan hem thuis een paar uur alleen te laten.

"Ik vind het zeer jammer dat mensen daar negatief op reageren, gezien ze de omstandigheden niet kennen. Ik hoef me niet te verantwoorden, maar ik wil het wel even aankaarten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

Meer nieuws

Meer nieuws

.