Romantiek in 'Boer zkt Vrouw': "We waren niet ver af van een kus"
LHX
Romantiek in 'Boer zkt Vrouw': "We waren niet ver af van een kus"
Foto: VTM

In de nieuwe aflevering van 'Boer zkt Vrouw' maken we kennis met melkveeboer Michiel Dubucq. Daarnaast gebeurt er ook bij de andere boeren heel wat.

Uit vijftien dames kiest boer Michiel uiteindelijk de 23-jarige Rune, de 22-jarige Kato en de 23-jarige Anouchka. Zij mogen nog een weekje langer op de boerderij blijven.

En hoe zit het intussen met boer Robbe in Zweden? Hij beleefde vorige week een innig moment met Branko, maar gaat dit keer op date met Joffrey. Die laatste geeft duidelijk te kennen dat hij er helemaal voor wil gaan.

"Ik kijk meer naar de toekomst dan Branko", zegt hij over zijn 23-jarige concurrent. "Hij is nog meer kinds dan ik." Zijn argumenten lijken te werken, want er volgt een liefdevolle knuffel en ze wandelen hand in hand terug naar de boerderij. "We waren niet ver af van een kus", lacht Joffrey.

Boerin Sanne heeft het lastiger dan Robbe. Ze blijft het moeilijk vinden om om te gaan met alle aandacht die ze plots krijgt. "Het was al heftig, ik had niet verwacht dat dit zo'n impact zou hebben op mij", horen we haar zeggen.

Gelukkig krijgt ze hulp van haar vriendinnen. Zij vinden dat ze voor Robin moet kiezen, omdat hij zo matuur is. "En hij komt heel rustig over", klinkt het."

Meer nieuws

Meer nieuws

.