Pommelien Thijs komt tot hard besef tijdens haar deelname aan ‘Expeditie Groenland’
PMN
Pommelien Thijs komt tot hard besef tijdens haar deelname aan ‘Expeditie Groenland’
Foto: Play4

Afgelopen weekend werden de ‘Gouden K’s’ van Ketnet uitgereikt. De grote winnaar was ook daar Pommelien Thijs. Ze won drie van de tien awards.

Pommelien Thijs zien we vanavond ook weer op tv. Ze is één van de bekende Vlamingen die deelneemt aan ‘Expeditie Groenland’. Een programma dat je kan bekijken op Play4.

Pommelien kan de hele trip fysiek goed aan. “Maar dat continue aanstaan vond ik heel moeilijk”, verklapt de zangeres in Het Nieuwsblad. “Zeker de eerste week raakte dat maar niet uit mijn hoofd.”

“Misschien zat de hoeveelheid suiker die we dagelijks innamen daar wel voor iets tussen. We namen die suiker in om ons energiepijl hoog te houden. Ik zat met een rusteloosheid in mijn hele lijf, een vat vol adrenaline.”

Maar kan je dat volhouden op die adrenaline? Dat schijnt Pommelien wel te lukken. “Of dat goed is voor mijn lijf, is weer wat anders. Het is geen natuurlijk staat van zijn.”

“Dat heb ik op Groenland goed beseft. Zeker omdat het me wel tijd gekost heeft voor ik echt naar mijn lijf kon luisteren en voelen wat ik nodig had.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.