Kitty Mager helemaal van mening veranderd over 'Big Brother'-bewoner: "Gaat een grens over"
LHX
Kitty Mager helemaal van mening veranderd over 'Big Brother'-bewoner: "Gaat een grens over"
Foto: GoPlay

In het begin van 'Big Brother' was Ashley razend populair, maar het lijkt erop dat haar populariteit stilaan aan het zakken is. Ook ex-bewoner Kitty Mager heeft haar mening over haar bijgesteld.

"Je ziet dat de monarchie van de Queen begint te wankelen", horen we Kitty Mager zeggen in de podcast 'We are watching you'. Met 'de Queen' verwijst ze uiteraard naar Ashley.

"Mensen vinden haar tactiek gewoon niet meer leuk", verklaart ze de ommezwaai. "Ze ergeren zich er kapot aan. Er is geen balans. Ze gaat eigenlijk gewoon een beetje te ver. Ze gaat een grens over."

"Dat is wat haar gewoon niet leuk meer maakt. Ik heb haar heel lang verdedigd, en daar sta ik ook nog steeds achter. Maar het gaat nu gewoon te ver."

Het zou wel eens kunnen dat er vandaag een einde komt aan Ashleys tijd bij 'Big Brother'. Ze is namelijk, samen met Danny, Glenn en Jimmy, genomineerd. 

Volgens veel kijkers is het deze week tijd voor een dubbele exit. Dat zou betekenen dat er maar liefst 50 procent kans is dat ze naar huis gaat. In de liveshow van vanavond komen we het eindelijk te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.