Jennifer Heylen doet boekje open: Vreselijk moment tijdens 'De Slimste Mens'
LHX
Jennifer Heylen doet boekje open: Vreselijk moment tijdens 'De Slimste Mens'
Foto: MRO

Jennifer Heylen is actrice, maar bij het grote publiek is ze vooral bekend als jurylid in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Die job doet ze met veel plezier, al heeft ze er ook al minder fijne momenten meegemaakt.

Je zou denken dat je als jurylid van 'De Slimste Mens Ter Wereld' veel druk voelt om grappig te zijn, maar voor Jennifer Heylen valt dat wel mee. "Voornamelijk omdat ik mezelf ben en die moppen niet voorbereid", zegt ze daarover in de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...'.

Ze vertelt dat er wel een script is met alle quizvragen die gesteld kunnen worden en de antwoorden erop. Veel van haar jurycollega's bereiden zich aan de hand daarvan goed voor, maar het is niks voor haar.

"Ik heb dat eens geprobeerd en dat was een ramp. Als je dan een mopje maakt waarover je echt goed hebt nagedacht, en er valt doodse stilte... Mijn hart zakte gewoon door, ik kon dat niet aan."

"Ik had tranen in mijn ogen en ik ben gewoon zo moeten blijven voortdoen", klinkt het. "Toen heb ik tegen mezelf gezegd: 'Nooit meer bereid ik een mop voor.'"

Sinds ze dat besliste, heeft ze gelukkig wel uitsluitend positieve ervaringen. "Het is keileuk. Ik amuseer me keihard."

Meer nieuws

Meer nieuws

.