Het gaat mis voor Gert Verhulst nadat hij cadeau koopt voor Ellen Callebout
PMN
Het gaat mis voor Gert Verhulst nadat hij cadeau koopt voor Ellen Callebout
Foto: GoPlay

Deze zomer starten de opnames voor een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’. Het gaat een drukke zomer worden ten huize Verhulst. De camera’s zullen alles voor ons registreren.

De familie Verhulst gaat zich deze zomer niet vervelen. Gert Verhulst staat elke avond met een zomerrevue in Plopsaland. Ook dochter Marie Verhulst is daar aan het werk met Samson. Zoon Viktor Verhulst staat deze zomer op het podium als dj. Z’n agenda staat overvol.

Het zal dus een bewogen nieuw seizoen worden van ‘De Verhulstjes’. Op 1 juni zijn Gert en Ellen Callebout ook nog eens vijf jaar getrouwd. Gert geeft haar graag cadeau’s.

Gert kocht een ring voor Ellen maar die paste niet

Tijdens het laatste cadeau dat Gert haar wilde geven ging het wel mis. “Ik heb onlangs een ring voor haar gekocht”, zegt Gert in Story. “Die was te klein. Gelukkig heb ik hem nog kunnen inwisselen.”

Het is voor Gert niet makkelijk om een goed cadeau te kopen voor Ellen. “Ik heb altijd schrik dat ze het niet mooi vindt”, bedenkt hij zich. “Een handtas of een ring is toch altijd wat delicaat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.