Astrid Coppens trekt haar conclusie na alle heisa over het VTM-programma ‘Back to reality’
PMN
Astrid Coppens trekt haar conclusie na alle heisa over het VTM-programma ‘Back to reality’
Foto: VTM

Astrid Coppens duikt vanaf 20 april weer op. Dan neemt ze deel aan het Play4-programma ‘Het perfecte plaatje’. In het programma gaan acht bv’s op zoek naar de perfecte foto.

Astrid Coppens zagen we nog maar net in het VTM-programma ‘Astrid & Natalia: Back to basics’. Astrid en haar vriendin Natalia leefden een maand als alleenstaande moeders met een minimumloon. Daar is gigantisch veel kritiek op gekomen.

Bovendien gedroeg Natalia zich op de set als een echte diva. Ze moest zelfs bij VTM haar excuses komen aanbieden. De zender besloot om het programma al na één aflevering af te voeren.

Na alle heisa vindt Astrid niet dat er een verzoening nodig is met tv-kijkend Vlaanderen

Astrid trekt haar conclusie na die hele heisa. “Een verzoening met tv-kijkend Vlaanderen is volgens mij niet nodig”, geeft ze haar mening in Het Nieuwsblad. “Er was veel heisa rond het programma door het concept, en hoe het werd aangepakt.”

“Het ging niet meteen over mijn persoon. Ik wil er eigenlijk niet te veel op ingaan, het ligt achter me. Het perfecte plaatje is een heel ander programma,” besluit Astrid.

Meer nieuws

Meer nieuws

.