Big Brother Ashley zegt hoe het is na haar exit: "Big Brother wakkerde dat bij mij aan"
PMN
Ashley zegt hoe het is na haar exit: "Big Brother wakkerde dat bij mij aan"
Foto: Play4

Zaterdagavond is de grote finale van ‘Big Brother’. Dan weten we wie dit seizoen de winnaar is. De spanning bereikt zo stilaan zijn hoogtepunt.

Wie de finale zeker niet gaat winnen is Ashley. Zij moest maandagochtend het huis verlaten. De Nederlandse zat al meermaals op de nominatiebank, maar wist zich telkens te redden.

Ashley was genomineerd met Randy. Uiteindelijk moest zij het huis verlaten. De blondine kan terugblikken op een meer dan geslaagd avontuur.

“Ik ben gekomen om mijn spel te spelen”, legt Ashley uit naar exit. “Ik wilde het wel laten weten als ik vond dat we iets moesten doen, zelfs als de groep daar anders over dacht. Ik vond dat de bewoners te weinig het spel gespeeld hebben. Zo kijk ik er naar. Ik had maar één doel en dat was het spel winnen.”

Daar slaagde ze niet in. Het is ook niet zo dat Ashley zichzelf in het huis beter heeft leren kennen. “Ik weet ook wel dat ik geen makkelijk pakketje ben”, zegt ze. “Misschien had ik het spel nog harder moeten spelen. Big Brother wakkerde dat ook aan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.