Ashley uit 'Big Brother' wil nog iets kwijt over de 20.000 euro die ze uit de pot haalde
LHX
Ashley uit 'Big Brother' wil nog iets kwijt over de 20.000 euro die ze uit de pot haalde
Foto: Play4

Ashley was dit jaar veruit de meest beruchte 'Big Brother'-bewoner. Tijdens het hele seizoen bewees ze dat ze niet op haar mondje is gevallen, en dan haalde ze ook nog die 20.000 euro uit de pot...

Ashley heeft het ver geschopt in 'Big Brother', maar met de finale in zicht moest ze het programma alsnog verlaten. En dat terwijl ze twee weken geleden nog 20.000 euro uit de pot haalde om een vrijstelling te krijgen.

Op die actie kreeg ze massaal veel kritiek, zowel van mensen in het huis als van de kijkers van 'Big Brother'. Toch heeft ze absoluut geen spijt van haar keuze, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Ze wil graag benadrukken dat de context ervan door haar haters vaak vergeten wordt. "Ik zat in een uitzichtloze situatie, waarin bepaalde mensen mij niets gunden", verklaart ze. "Mijn uitgesproken persoonlijkheid stoorde hen."

Op een bepaald moment werd ze bij Big Brother in de dagboekkamer geroepen. "Hij zei dat ik me moest herpakken – als de ware Ashley die hij van in het begin kende – en dat heb ik gedaan. Dus toen ik op een bepaald moment de kans kreeg om die vrijstelling te kopen, deed ik het. Het was mijn enige optie om in het spel te blijven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.