Viktor Verhulst scherp voor Francesco Planckaert: "Die heeft grootheidswaanzin"
COS
Viktor Verhulst scherp voor Francesco Planckaert: "Die heeft grootheidswaanzin"
Foto: GoPlay

Francesco Planckaert nam het woensdag op tegen schoonbroer Christopher Timmerman in 'Spartacus Run'. Francesco is wel al wat battles gewend...

Elke woensdag zien we Francesco Planckaert in 'Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap' op GoPlay in de meest absurde battles met Viktor Verhulst. Na 6 proeven stond het 4-2 in het voordeel van Viktor. Battle 7, spaghettitoren bouwen, zou een belangrijke worden voor Francesco.

Met droge spaghetti moesten Viktor en Francesco marshmellows verbinden. "Dit is niks voor mij. Ik ben bruut en sterk, maar ik ben heel onhandig", zegt Viktor vooraf. En Francesco? "Die is gewoon een heel kasteel aan het renoveren. Het is duidelijk dat dat een heel handige mens is."

"Ik denk dat we vier meter hoog geraken", voorspelt Francesco alvast. "Vier meter? Maar jij mankeert iets", reageert Viktor. "Francesco durft wel al eens grootheidswaanzin te hebben. Een toren van vier meter maak je nooit op één uur tijd." Maar er staat veel op het spel voor Francesco.

Francesco moet de eer van de familie Planckaert hoog houden. "Het zou een totale blamage zijn. Dat zou betekenen dat dat kasteel ook elk moment zou kunnen instorten", merkt Viktor op. Maar het werd geen blamage. Met 108 cm tegenover 36 cm haalt Francesco het duidelijk van Viktor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.