Video Showbizzwatcher duidelijk over Gert Verhulst: "Neemt hier een risico"

Play4 pakt uit met een nieuw dagelijks programma. Gert Verhulst zal de actua-talkshow ‘De Tafel van Vier’ presenteren. Die zal van maandag tot en met donderdag te zien zijn om 20 uur, vlak voor ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

Gert Verhulst zei al bij Radio 2 dat we een iets serieuzere talkshow mogen verwachten. Het is de bedoeling om de actualiteit van de dag te bespreken, ook de ernstige dingen. Maar als er iets leuks of iets in de showbizz gebeurt, dan gaan ze dat ook bespreken. "Wat bij ‘De Afspraak’ minder gebeurt”, merkt hij op.

Het is de eerste keer dat Gert een talkshow presenteert zonder zijn beste vriend James Cooke. James heeft zelf veel projecten waarmee hij de handen vol heeft, zoals ‘James, De Musical’ en ‘Extreme Make-over Vlaanderen. Bovendien vond Gert het ook tijd om “eens iets alleen te doen”.

Play4 en Gert nemen wel een serieus risico door het uitzenduur van ‘De Tafel van Vier’. Enerzijds zijn er ‘Familie’ en ‘Thuis’, anderzijds is er ook concurrentie van ‘Terzake’ en ‘De Afspraak’ op Canvas. Het valt dus af te wachten of al die mensen zullen overschakelen naar Play4 voor ‘De Tafel van Vier’.

Gert Verhulst blijft natuurlijk wel een publiekstrekker. ‘De Verhulstjes’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ en ‘Gert Late Night’ waren allemaal kijkcijferkanonnen. Gert heeft als mediapersoon dus wel veel fans. Als die alvast naar de talkshow kijken, kan het wel een succes worden.

Wil je graag meer horen van wat onze showbizzwatcher te zeggen heeft? Bekijk het hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.