Praat Gert Verhulst zijn mond hier voorbij over 'De Allerslimste Mens ter Wereld'?
COS
Praat Gert Verhulst zijn mond hier voorbij over 'De Allerslimste Mens ter Wereld'?
Foto: Play4

Gert Verhulst zien we vanaf volgende week bijna dagelijks op Play4. Gert zal de nieuwe talkshow 'De Tafel van Vier' presenteren.

'De Tafel van Vier' is na 'Gert Late Night' en 'De Cooke & Verhulst Show' het derde praatprogramma waarin Gert Verhulst een hoofdrol speelt. 'De Tafel van Vier' belooft wel iets serieuzer te worden. Toch wordt het "lichtvoetiger" dan andere talkshows.

"We gaan ook iets meer amusement brengen, maar we gaan ook de ernstige dingen bespreken", zegt Gert bij 'Meer Zomer' op Radio 2. "We bespreken de actualiteit van de dag, wat zich die dag aandient. Dat is de bedoeling", bedenkt Gert zich.

Of hij zich dan op een andere manier voorbereid? "Ik zat ook in 'De Slimste Mens', of ik zit ook in 'De Slimste Mens', dus ik was sowieso de actualiteit al iets meer aan het volgen dan normaal", merkt Gert op. "Je volgt alles iets intenser dan ervoor."

"Ik zat in 'De Slimste Mens'", zegt Gert eerst voor hij zich verbetert. Voor hem lijkt het programma dus al achter de rug. Of hij zijn 11 opeenvolgende deelnames van het twaalfde seizoen heeft kunnen evenaren, lijkt dus enigszins onwaarschijnlijk.

Of hij wel genoeg deelnames heeft verzameld voor de finaleweken, komen we vanaf 5 september te weten in 'De Allerslimste Mens ter Wereld' om 21.00 uur bij Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.