Otto-Jan Ham komt met verrassende suggestie: "Jani Kazaltzis zou een klein attackske krijgen"
COS

Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham trokken enkele maanden geleden opnieuw richting het Griekse Sifnos voor de opnames van het tweede seizoen van 'Viva La Feta'. Dat is nu te zien bij Play4.

Na het eerste seizoen is ook het tweede seizoen van 'Viva La Feta' weer erg populair. Daar zorgen de gasten wel een beetje voor, maar het is vooral ook de verdienste van presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham.

Plannen voor een derde seizoen zijn er voorlopig niet, maar volgens Jani moet dat in ieder geval met Otto-Jan zijn. "De band die wij hebben, zorgt ervoor dat 'Viva La Feta' werkt", zegt Jani in Story.

Al weet Otto-Jan niet of het opnieuw Sifnos moet zijn. "Het is nu al twee edities dat we naar Jani zijn roots trekken, en misschien is het nu wel mijn beurt om Jani wegwijs te maken in Nederland", suggereert Otto-Jan al lachend.

"Reeks drie op de Waddeneilanden bijvoorbeeld: nog minder te doen, en af en toe een verdwaalde zeehond. Mij lijkt dat heerlijk, maar ik denk dat Jani een klein attackske zou krijgen", aldus Otto-Jan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.