Nieuws over toekomst van 'De Verhulstjes': 'Of er een vierde seizoen komt?'
COS
Nieuws over toekomst van 'De Verhulstjes': 'Of er een vierde seizoen komt?'
Foto: Instagram @gertverhulst

Gert Verhulst zien we vanaf 5 september van maandag tot donderdag op Play4. Hij gaat de nieuwe actua-talkshow 'De Tafel van Vier' presenteren.

Gert Verhulst is de afgelopen een vertrouwd Play4-gezicht geworden. Eerst was er 'Gert Late Night', daarna 'De Cooke & Verhulst Show'. Maar ook: 'De Verhulstjes'.

In 'De Verhulstjes' volgen we Gert en de familie Verhulst al sinds het begin van 2021. We kregen al drie seizoenen én een special over het afscheid van 'Samson & Gert'.

In maart bevestigde Gert op Qmusic zelf al waarop alle fans van 'De Verhulstjes' hoopten: "Het is nog niet officieel, maar we hebben wel al zo goed als zeker beslist dat er een nieuw seizoen komt."

Dat er een vierde seizoen komt, werd later wel officieel bevestigd, maar wat opvalt is dat 'De Verhulstjes' nog niet in het uitzendschema van het najaar bij Play4 te vinden is.

Een nieuw seizoen komt er wel, weet HLN. Alleen moeten we nog wat langer wachten. Pas in de winter mogen we nieuwe afleveringen verwachten. Nog even geduld uitoefenen dus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.